full screen background image
Här nedan finns fyra olika betalsätt för dig som vill stödja Radio 10. Vilket passar dig bäst? Genom ditt ekonomiska stöd kan vi nå fler och skapa fler program och leda fler människor till Gud.
Radio får inga licenspengar, som till exempel Sveriges Radio får, och sändingarna störs inte heller av så mycket reklam som man får höra i reklambaserade radiokaler. Radio 10 får inte heller pengar via systerbolaget Kanal 10. Radio 10 är alltså helt beroende av gåvor från lyssnare och företag. Stora och små gåvor är mycket välkomna!

Ge din gåva via SMS
Du kan enkelt stödja vår verksamhet direkt i din mobil. Via SMS gåva.

Vill du ge till exempel 75 kronor - sms:a RADIO75 till 72100
100 kronor: sms:a RADIO100 till 72100
200 kronor: sms:a RADIO200 till 72100 o s v
 
Du kan ge via SMS om du har ett privat telefonabonnemang. Du som har abonnemang hos Telia och Telenor (och inte har gett via SMS tidigare), måste först aktivera betaltjänsten "WyWallet". Så här gör du: 1. SMS:a "WW" till 71798. 2. Svara ja på frågan du får av WyWallet. Har du ett abonnemang hos annat företag, kommer du automatiskt bli WyWallet-kund andra gången du SMS:ar din gåva. Telefonföretagen har valt att samarbeta med WyWallet. Tjänsten är helt gratis.
Bli en Radio Partner
Genom att bli en regelbunden gåvogivare till Radio10 hjälper du till att skölja landet med lovsång och att nå ut med evangeliet. Som Radio10 Partner får du dessutom vårt månadsbrev och annan aktuell information om Radio10:s arbete. Klicka här och fyll i formuläret och skicka till oss.
Ge din gåva via BankGiro
Du kan även sätta in din gåva direkt på Radio 10:s bankgiro 845-5032
Som betalningsmottagare skriver du "Webbradio i Sverige".
Ring in din gåva via vanlig telefon
Om du har en vanlig hemtelefon, med knappar, kan du använda den för att betala. Ring telefonnummer 0900-2959 och följ sedan instruktionerna du får.
Radio 10 på din närradio?
Är du intresserad av att dina grannar ska få höra Radio 10 på närradion där du bor? Ofta finns det många timmar ledig tid på lokalradiostationerna. Då kan Radio 10:s musik komma med hopp och uppmuntran. Hör av dig till oss om du har mer frågor.
Nyheter

Ljuset, värmen, våren

Radio Tio | 12 apr, 2018
Visst är det helt underbart när våren kommer. Solen strålar och naturen börjar återigen spira av liv. Det som var mörkt blir ljust, det som såg dött ut har åter bevisats vara full av kraft och liv... - Lär mer av Maria Owiredus blogg under fliken "Bloggar" ovan.

_____________________________________________________________________

 

MUSIKBLOGGENS mål är att uppmuntra, utmana och sätta Jesus i centrum. Den är ett forum där lovsångare, musiker, artister och producenter får uttrycka det de upplever i och omkring musiken. Nedan finns en kort beskrivning av de som turas om att blogga just nu.


Lena Andersson Hubbard
Lena Andersson kommer alltid att vara förknippad med sin stora 70-talshit ”Är det konstigt att man längtar bort nå'n gång”. Hon bor nu i USA och spelar in egen musik.

Magnus Brengesjö
Magnus Brengesjö är låtskrivare och musiker från Mullsjö. Han arbetar också som högstadielärare

Eva Marklund
Eva Marklund är lovsångare och pastor i Korskyrkan i Allingsås. Hon har skrivit många lovsånger och gett ut två lovsångsskivor.

Eleonora Lahti
För Eleonora Lahti har sången blivit ett livstema. Hon är sångerska, mamma, lärare och bloggare. Hon har under flera år varit lovsångsledare och gett ut egen musik.

Johanna Högberg
Johanna Högberg spelar tvärflöjt och sjunger. Hon medverkade på Citykyrkans lovsångsskiva "Du är helt fantastisk"

Alf Lax
Alf Lax är en singer- songwriter med mer än 300 sånger i bagaget. Han når långt utanför kyrkan med sin musik och besöker fängelser för att sjunga och berätta om Jesus.

Ingalill Vaim
Ingalill Vaim är psalmist och har gett ut flera skivor. Hon har skrivit böcker om helande och livsförvandling. Ingalill reser i många länder och undervisar och sjunger

Marie Lönngren Sonesson
Marie Lönngren har under många år varit lovsångsledare. Hon är singer- songwriter och har gett ut en CD med helt egen, mycket bibelcentrerad musik.

Hanna Petián
Hanna Petián är singer- songwriter och har gett ut en CD med sin egen musik. Hon brinner för lovsång och ungdomar.

Joakim Claesson
Joakim Claesson är lovsångsledare och har tillsammans med sin fru Cecilia skrivit flera sånger. Han arbetar som vice vd på Kanal 10 och står bakom Citykyrkans skiva ”Du är helt fantastiskt”

Maria Frisk
Maria Frisk arbetar som talpedagog och är utbildad inom musik och rytmik. Hon arbetar med barn som inte ännu lärt sig det svenska språket. Musik är hennes språk att kommunicera också med Gud

Torbjörn Frisk
Torbjörn Frisk är musikproducent och pianist, och arbetar på Sveriges Kristna Radio. Han vill applicera Guds Ord i sin musik och på sitt liv. Emellanåt är han ute och undervisar i detta ämne.

Dag Bergkvist
Dag Bergkvist skriver, tillsammans med sin fru Helena, egna sånger som förmedlar ett äkta budskap. Han reser in många sammanhagn och vill gärna nå ut till de inte kyrkvana.

Emilia Lindberg
Emilia Lindberg är känd från Kanal 10. Hon reser mycket och sjunger om Jesus. Hon har sedan barnsben varit ute med sin pappa, i och utanför kyrkan, för att sprida det glada budskapet. Hennes, ofta country-inspirerade, musik har hon samlat på flera skivor.