full screen background image
Här nedan finns fyra olika betalsätt för dig som vill stödja Radio 10. Vilket passar dig bäst? Genom ditt ekonomiska stöd kan vi nå fler och skapa fler program och leda fler människor till Gud.
Radio får inga licenspengar, som till exempel Sveriges Radio får, och sändingarna störs inte heller av så mycket reklam som man får höra i reklambaserade radiokaler. Radio 10 får inte heller pengar via systerbolaget Kanal 10. Radio 10 är alltså helt beroende av gåvor från lyssnare och företag. Stora och små gåvor är mycket välkomna!

Ge din gåva via SMS
Du kan enkelt stödja vår verksamhet direkt i din mobil. Via SMS gåva.

Vill du ge till exempel 75 kronor - sms:a RADIO75 till 72100
100 kronor: sms:a RADIO100 till 72100
200 kronor: sms:a RADIO200 till 72100 o s v
 
Du kan ge via SMS om du har ett privat telefonabonnemang. Du som har abonnemang hos Telia och Telenor (och inte har gett via SMS tidigare), måste först aktivera betaltjänsten "WyWallet". Så här gör du: 1. SMS:a "WW" till 71798. 2. Svara ja på frågan du får av WyWallet. Har du ett abonnemang hos annat företag, kommer du automatiskt bli WyWallet-kund andra gången du SMS:ar din gåva. Telefonföretagen har valt att samarbeta med WyWallet. Tjänsten är helt gratis.
Bli en Radio Partner
Genom att bli en regelbunden gåvogivare till Radio10 hjälper du till att skölja landet med lovsång och att nå ut med evangeliet. Som Radio10 Partner får du dessutom vårt månadsbrev och annan aktuell information om Radio10:s arbete. Klicka här och fyll i formuläret och skicka till oss.
Ge din gåva via BankGiro
Du kan även sätta in din gåva direkt på Radio 10:s bankgiro 845-5032
Som betalningsmottagare skriver du "Webbradio i Sverige".
Ring in din gåva via vanlig telefon
Om du har en vanlig hemtelefon, med knappar, kan du använda den för att betala. Ring telefonnummer 0900-2959 och följ sedan instruktionerna du får.
Radio 10 på din närradio?
Är du intresserad av att dina grannar ska få höra Radio 10 på närradion där du bor? Ofta finns det många timmar ledig tid på lokalradiostationerna. Då kan Radio 10:s musik komma med hopp och uppmuntran. Hör av dig till oss om du har mer frågor.
Nyheter

Sommarvärmen avtar med Jesu värme är evig

Radio Tio | 09 aug, 2018
Sommaren gör sig fortfarande påmind även om semestrarna börjar ta slut och det vanliga vardagslunken åter har tagit fart. I skrivande stund räknar man med temperaturer på rekordnivå. Jag är tacksam, jag är glad för en av de vackraste somrarna på mycket länge. Mycket bad och härliga utflykter tillsammans med vänner och familj...

Men min glädje är inte allas glädje. Många har lidit av hettan och torkan. Problem men skördar och djur som inte får foder. Elden har härjat runt i hela landet. Negativa konsekvenser på infrastruktur och längre fram även på vår ekonomi. Mycket elände för några månaders torka. Jag måste tillägga att jag verkligen lider med alla människor som haft en förfärlig sommar på grund av solen och hettan, men jag tror också att de flesta har lett åt solens värmande strålar. Det råder blandade känslor. Oavsett hur man känner för värmen så sätter sommarens väder livet i perspektiv. Vi tror vi kan styra och kontrollera allt i vår omgivning men det är bara Gud som har kontroll av skapelsen. Oavsett hur mycket vi planerar och förbereder finns det saker vi inte kan förutse med vår mänskliga förmåga.

Ett annat ämne jag vill beröra är våra kära sommarkonferenser. Sommaren är för de flesta troende en tid av andlig återhämtning, en tid att höra Guds ord och fyllas med ny kraft som ska ta oss vidare så vi orkar med hösten och det mörker som ligger framöver. Jag hoppas sannerligen att du har fått dig en dos av den Helige Ande och blivit välsignad dit du har åkt. Konferenser är på många sätt bra däremot tror jag inte att det räcker för ett andligt välmående. Som troende måste vi varje dag fylla oss med den Helige Ande och den kärlek Jesus förmedlar. ständigt måste vi hitta kraften som fyller oss så vi blir livgivande. Vårt liv kan symboliseras av bägare som Jesus kan fylla med hans härlighet så att vi i vår tur kan fylla andra människor med samma härlighet.

Efesiebrevet 1:7-9 säger:

I honom är vi friköpta genom hans blod och har förlåtelse för våra synder på grund av den rika nåd som han har låtit flöda över oss, med all vishet och insikt.

Jesus låter hans nåd flöda över oss, vi i vår tur ska låta den nåden flöda över på andra.

Det fantastiska med att leva i 2018 är att vi alltid har tillgång till en källa med levande vatten. Vi kan först och främst själva be, läsa bibeln och lovsjunga för att fyllas oss med Jesu kärlek. Länner man sig trotts det ofokuserad och inte hittar fram så finns det hjälp att få. Radio 10 är en fantastisk källa till liv. Att få lyssna på lovsången och äran till Guds storhet och Jesus frälsande kraft är både uppbyggande och livgivande. Känner du dig tom, låt då lovsången fylla ditt hjärta med liv. För även om sommarvärmen avtar så kommer Jesu värme vara evig.