full screen background image

Ny musik

Radio Tio | 05 okt, 2017
Nu har vi lagt upp flera nya skivor i våra två radio-kanaler. Bland annat har vi Simon Ådahls nya skriva "En välsignad man" i radio Worship. Kanal 10 Classic har bland annat uppdaterats med Lutherska missionskyrkans kör "Omsluten". Har du musik som du vill få in på vår radio, hör av dig eller skicka din skiva eller fil till oss på radio10.se
Nu har vi lagt upp flera nya skivor i våra två radio-kanaler. Bland annat har vi Simon Ådahls nya skriva "En välsignad man" i radio Worship.
Kanal 10 Classic har bland annat uppdaterats med Lutherska missionskyrkans kör "Omsluten".

Har du musik som du vill få in på vår radio, hör av dig eller skicka din skiva eller fil till oss på radio10.se

Jeg hører hver dag på Radio10. Det er en fantastisk kanal til oppbyggelse og vokster.
Så godt med all lovsangen og de gode bloggene.
Jeg har anbefalt denne kanalen til flere av mine norske venner :-)

Jag spelar musik för mina mjölkkor. Jag upplever att de mjölkar bättre med andlig musik :)!

"Det är fredag kväll. Barnprogrammet tog precis slut, jag och maken blev sittandes kvar vid middagsbordet, satte på radio10 Classic... En heldagsfrid sveper in i köket. Andäktigt sitter vi och lyssnar. Ljusen på bordet brinner och kaffet tog lite extra tid att dricka upp. Vi blundar, tittar på varandra, tystnaden är inte tråkig. Så börjar vi sjunga med i de välkända kära sångerna och psalmerna och vi är inte ensamma i köket längre."

Kära Ni på Radio 10! Tusen TACK för en underbar kanal med underbar musik. Jag tycker oerhört mycket om den. Be blessed!

Hej och tack för en fantastisk kanal! Jag lyssnar på radio10 så fort jag kommer till mitt kontor och det är en välsignelse.

Thanks for R10! I am convinced, that it must be a great blessing for all listeners. I like it very much, because you can grow in faith by listening. As far as concerning adoration songs, it is the most powerful one, I found in internet radio. God bless you!