full screen background image

Ljuset, värmen, våren

User Not Found | 12 apr, 2018
Visst är det helt underbart när våren kommer. Solen strålar och naturen börjar återigen spira av liv. Det som var mörkt blir ljust, det som såg dött ut har åter bevisats vara full av kraft och liv... - Lär mer av Maria Owiredus blogg under fliken "Bloggar" ovan.

_____________________________________________________________________

 

MUSIKBLOGGENS mål är att uppmuntra, utmana och sätta Jesus i centrum. Den är ett forum där lovsångare, musiker, artister och producenter får uttrycka det de upplever i och omkring musiken. Nedan finns en kort beskrivning av de som turas om att blogga just nu.


Lena Andersson Hubbard
Lena Andersson kommer alltid att vara förknippad med sin stora 70-talshit ”Är det konstigt att man längtar bort nå'n gång”. Hon bor nu i USA och spelar in egen musik.

Magnus Brengesjö
Magnus Brengesjö är låtskrivare och musiker från Mullsjö. Han arbetar också som högstadielärare

Eva Marklund
Eva Marklund är lovsångare och pastor i Korskyrkan i Allingsås. Hon har skrivit många lovsånger och gett ut två lovsångsskivor.

Eleonora Lahti
För Eleonora Lahti har sången blivit ett livstema. Hon är sångerska, mamma, lärare och bloggare. Hon har under flera år varit lovsångsledare och gett ut egen musik.

Johanna Högberg
Johanna Högberg spelar tvärflöjt och sjunger. Hon medverkade på Citykyrkans lovsångsskiva "Du är helt fantastisk"

Alf Lax
Alf Lax är en singer- songwriter med mer än 300 sånger i bagaget. Han når långt utanför kyrkan med sin musik och besöker fängelser för att sjunga och berätta om Jesus.

Ingalill Vaim
Ingalill Vaim är psalmist och har gett ut flera skivor. Hon har skrivit böcker om helande och livsförvandling. Ingalill reser i många länder och undervisar och sjunger

Marie Lönngren Sonesson
Marie Lönngren har under många år varit lovsångsledare. Hon är singer- songwriter och har gett ut en CD med helt egen, mycket bibelcentrerad musik.

Hanna Petián
Hanna Petián är singer- songwriter och har gett ut en CD med sin egen musik. Hon brinner för lovsång och ungdomar.

Joakim Claesson
Joakim Claesson är lovsångsledare och har tillsammans med sin fru Cecilia skrivit flera sånger. Han arbetar som vice vd på Kanal 10 och står bakom Citykyrkans skiva ”Du är helt fantastiskt”

Maria Frisk
Maria Frisk arbetar som talpedagog och är utbildad inom musik och rytmik. Hon arbetar med barn som inte ännu lärt sig det svenska språket. Musik är hennes språk att kommunicera också med Gud

Torbjörn Frisk
Torbjörn Frisk är musikproducent och pianist, och arbetar på Sveriges Kristna Radio. Han vill applicera Guds Ord i sin musik och på sitt liv. Emellanåt är han ute och undervisar i detta ämne.

Dag Bergkvist
Dag Bergkvist skriver, tillsammans med sin fru Helena, egna sånger som förmedlar ett äkta budskap. Han reser in många sammanhagn och vill gärna nå ut till de inte kyrkvana.

Emilia Lindberg
Emilia Lindberg är känd från Kanal 10. Hon reser mycket och sjunger om Jesus. Hon har sedan barnsben varit ute med sin pappa, i och utanför kyrkan, för att sprida det glada budskapet. Hennes, ofta country-inspirerade, musik har hon samlat på flera skivor.

Jeg hører hver dag på Radio10. Det er en fantastisk kanal til oppbyggelse og vokster.
Så godt med all lovsangen og de gode bloggene.
Jeg har anbefalt denne kanalen til flere av mine norske venner :-)

Jag spelar musik för mina mjölkkor. Jag upplever att de mjölkar bättre med andlig musik :)!

"Det är fredag kväll. Barnprogrammet tog precis slut, jag och maken blev sittandes kvar vid middagsbordet, satte på radio10 Classic... En heldagsfrid sveper in i köket. Andäktigt sitter vi och lyssnar. Ljusen på bordet brinner och kaffet tog lite extra tid att dricka upp. Vi blundar, tittar på varandra, tystnaden är inte tråkig. Så börjar vi sjunga med i de välkända kära sångerna och psalmerna och vi är inte ensamma i köket längre."

Kära Ni på Radio 10! Tusen TACK för en underbar kanal med underbar musik. Jag tycker oerhört mycket om den. Be blessed!

Hej och tack för en fantastisk kanal! Jag lyssnar på radio10 så fort jag kommer till mitt kontor och det är en välsignelse.

Thanks for R10! I am convinced, that it must be a great blessing for all listeners. I like it very much, because you can grow in faith by listening. As far as concerning adoration songs, it is the most powerful one, I found in internet radio. God bless you!